10 Mayıs 2010 Pazartesi

Apple - iwatch



İphone,itouch,ipad bunların hepsi apple'ın bize sunduğu nimetler.Fakat dur durak bilmeyen apple'ın yeni favorisi karşınında hepsi sönük kalacak gibi görünüyor.iWatch şuan hazırlanmış ve piyasaya sürülmek üzere.Özellikleri mi neler?Bluetooth,RSS okuyucu, applications ve daha birçok özellik yanında telefonunuzu projeksiyon cihazı olarak da kullanabileceksiniz.Çok yakın zamanda iWatch ile tanışmaya hazır olun,bizden söylemesi!










iPod, iPhone, iPod Touch, iPad …! Sure these iDevices are pretty cool, but they all pale in comparison to the ultimate gadget … iWatch.İwatch is ready.What u gonna have with your iWatch?aluminum body … Wi-Fi and Bluetooth enabled … integrated RSS reader … weather forecast and other apps … iPhone/iPad sync … LCD projector.Be ready to meet with iWatch soon!






5 yorum:

  1. ay keşke tipini de azıcık düzgün yapsalarmış..

    YanıtlaSil
  2. Ne tatlılar, tam Beg'e göre, inanır mısın hala saati söylerken duraksıyor ama ufaklık Can 7 yaşında olmasına rağmen bir defada söktü bu işi:)

    YanıtlaSil
  3. evt yaa çok erkeksi olmuşş

    YanıtlaSil
  4. uydurukprenses ve gizzy,doğru cidden biraz kaba ve erkeksi olmuş ama neye böyle başta burun kıvırsam sonradan alıyorum o yüzden çok da laf etmiyim:)
    DB JUNK:Eniştem elektrik elektronik mezunu,adam robot falan yapıyor ama sağ sol karıştırıyo hala,Beg'inki de öyle bir durum bence:)

    YanıtlaSil
  5. Süperler hemen çıksalar keşke bide daha bi güzel yapsalarmış ii olurmuş:)

    YanıtlaSil

AKLINIZDA NE VAR HAYDİ BİZE DE SÖYLEYİN!

 
Related Posts with Thumbnails