23 Mayıs 2010 Pazar

LITTLE PINK HOUSE


İsveç'de, Türkiye'de olduğu gibi 100 küsür metrekarelik birsürü odalı evlerden ziyade,daha ufak evlerde yaşanıyor.Özellikle şehir içinde olmak istiyorsanız daha küçük evlerde yaşamaya alışmalısınız.Şehir dışında bir villaya verdiğiniz parayı şehir içinde 70 metrekarelik eve verdiğinizi düşünürseniz büyük çoğunluk da buna alışıyor.Dolayısıyla küçük evler için alternatif çözümler çok fazla.Birçoğunuz ikea'dan biliyorsunuzdur.
Bu pembe evi gorunce sızlerle paylasmadan edemedık.Küçük bır ev ancak bu kadar pratik dizayn edilebilir sanırız.Çek Cumhuriyeti'ndeki bu ev Sepka Architekti tarafından tasarlanmış.Ne dersiniz?Böyle bir evde yaşamak ister miydiniz?
If you live in Sweden,you should get used to lıvıng in small apartments because especially if you want to be in the city center,you should pay very high rents.So there are lots of alternative designs for small houses.Most of you know this from IKEA.So when we saw this small pink house,we couln't stop sharing with you.Everything is designed so usefully for a small house.Its in Czhech republic and designed by Sepka Architekti.What do u think?Do any of you want to live in this house?
























4 yorum:

  1. Küçük evleri sevmiyorum,böle üst üste felan...bnm tarzım herzaman Amerikan tarzı buyuk evler:))

    YanıtlaSil
  2. Avustralyalilarda buna pek bi gulerler ama tam Avrupaya gore...

    YanıtlaSil
  3. Rh+, sana kesinlikle katiliyorum.

    YanıtlaSil
  4. Joyof2,ablam Avustralya'da yaşıyor aynı şeyi o da söyledi ve hatta güldü:) Ama İsveç'e taşındığımızdan beri bize 70 metrekare üzerindeki evler saray gibi geliyor:)

    YanıtlaSil

AKLINIZDA NE VAR HAYDİ BİZE DE SÖYLEYİN!

 
Related Posts with Thumbnails