24 Ekim 2010 Pazar

CAN PLASTIC BE SEXY?

Son zamanlarda İsveç moda bloglarında oldukca sık söz ediliyor Cheap Monday'in bu plastik botlarından.Aşağıdaki fotograflarda da gördüğünüz üzere Stockholm'de bunlardan giyenlerin sayısı oldukca fazla.Çok seksi oldukları söyleniyor ama ben karar veremiyorum.Ne dersiniz bu botlar seksi mi yoksa basit mi duruyor?
They've been talking about these plastic boots of Cheap Monday in swedish fashion blogs.As you see from the photos,you can see stylish women wearing these in the streets of Stockholm. Everybody thinks that they're so sexy but ı'm still not sure.What do you think,are they sexy or look cheap?



3 yorum:

  1. omg!!!

    bunlar çok güzel. hem çok şıklar hem çok basit hem çok high fashion hem çok dandik süperler ya. istiyorum ben de.

    seksi ötesi :)

    YanıtlaSil
  2. bazen basit ve bizarre bişi bile seksi olabilir. ama bu cidden basit, kötü.

    bunu ancak sarışın, beyaz tenli, makyajsız bir kadın giyerse tarz durur. sevda demirel giyerse basit, kalitesiz ve tarzsız durur.. yani sorunuz çok yaşamsal; bu botlar kesinlikle ince bir çizgide:)

    YanıtlaSil
  3. pinkpowder:Yorumuna koptum hem high fashion hem dandik:)
    seda:ince cizgide oldukları bence de kesin.Ben de buradaki bloglardan nasıl olurda "perfect and sexy'diye soz ettiklerine cok sasırmıstım.Tarz farkı iste,Türkiye'de biri giıse muhtemelen herkes 'basit'der:)

    YanıtlaSil

AKLINIZDA NE VAR HAYDİ BİZE DE SÖYLEYİN!

 
Related Posts with Thumbnails