6 Nisan 2010 Salı

DIANA ORVING

1985 dogumlu olan genc tasarimci ilk tasarimini 15 yasinda satmaya basladi. Lisedeyken kendisi ve arkadaslari icin kiyafetler tasarlayan Diana 2005 senesinde ilk kolleksiyonunu sundu. 2007'de Isvec Sanat Vakfi'ndan burs kazandi. Renklerden cok formlara onem veren tasarimci hatalar yaparak kendi dogrusunu buldugunu soyluyor. Koleksiyonlari sadece Isvec'teki magazalarda degil Amerika ve Japonya'da da satisa sunuluyor.
Young designer, who was born in 1985, sold her first one offs in stores in Stockholm at the age of 15. She began to design clothes for herself and her friends, in spring 2005 presented her first collection. In 2007 she received a scholarship from the Swedish Art Foundation.“By making mistakes, I’ve found my own right way of doing things.” she says. The focus is more on form than on color. Her clothing is now stocked not only in some of the most discriminating boutiques in Sweden but also in the United States and Japan.







5 yorum:

  1. Aslında şu da verilen değer, Üni'den yeni mezun olmuş gençlere toy gözüyle muamele yapılıyor TR'de. 25 yasında birinin parmakla gösterilmesi zor ülkemizde

    YanıtlaSil
  2. Moda(e)rator, cok haklisin, ancak nufus coklugunu da dikkate almak lazim. Isvec'te 9 milyon insan yasiyor ve imkanlariyla birlikte sanslarida daha fazla olabiliyor tabii ki...

    YanıtlaSil
  3. elbiseler tam benlik;)çok başarılı tasarımlar,ilk ceketi de çok beğendim,nerede satılıyor bunlar acaba?

    YanıtlaSil
  4. Rh+, benimde en cok begendigim tasarim ilk ceket. Stockholm'de satiliyor. Asagidaki linkten satis yerlerini bulabilirsin.
    http://www.dianaorving.com/sales-press/

    YanıtlaSil

AKLINIZDA NE VAR HAYDİ BİZE DE SÖYLEYİN!

 
Related Posts with Thumbnails