28 Nisan 2010 Çarşamba

FOR TIRED LEGS/YORGUN BACAKLARA...


Binlerce kozmetik,krem,makyaj malzemesi arasında hangisinin gerçekten işe yaradığını anlamak kafa karıştırıcı.Biz de,kullanıp işe yaradığını düşündüğümüz şeyleri olabildiğince blogumuzdan sizlerle paylaşmak istiyoruz bu sebeple.
Bunlardan biri de,Türkiye tatilimde sevgili eski patronum aynı zamanda Durance en Provence markası Türkiye temsilcisi sevgili Özlem Oktar Varoğlu'nun doğumgünüm için hediye ettiği "Durance Light Legs Elixir". Gezmekten geceleri sızlayan bacaklarıma bir gece masaj yapıp,etkisi karşısında gerçekten şaşırdığım bu tamamen doğal içerikli yağı kullanmanızı tavsiye ediyorum.Ağrıyan bacaklarınıza masaj yaptığınızda inanılmaz bir ferahlık verip bacaklarınızı gerçekten rahatlatıyor.Tavsiye edilir..Durance'ın diğer ürünleri için tık tık
Between millions of cosmetics,creams..etc,its really difficult to find out which ones really works.Thats why,we try to introduce you the ones that we discover and see that really works.
In my Turey journey,my ex boss and at the same time,the Turkey distrubutor of Durance en Provence,Özlem Oktar Varoğlu gave me this "light legs elixir" oil on my birthday.Its totally natural and really works.I use it every night to my hurting legs after long wolks.Hardly reccomended!

2 yorum:

  1. ağrıması dışında şişmeyide azaltıyormu acaba?

    YanıtlaSil
  2. Moda(e)rator, yalan söylemiş olmayayım,şişme ile ilgili işe yarar mı bilmiyorum denemek lazım.Ama yorgunluğa ve sızlamaya iyi geldiğni kesin söyleyebilirim.

    YanıtlaSil

AKLINIZDA NE VAR HAYDİ BİZE DE SÖYLEYİN!

 
Related Posts with Thumbnails