17 Nisan 2010 Cumartesi

GLAMOUR BOUTIQUE 2010 İLKBAHAR-YAZ

Ankara'da alışveriş için uğradığım yerlerin başında, sevgili arkadaşım Senem'in açtığı Glamour Boutique geliyor. Zevkine çok güvendiğim Senem, 2010 ilkbahar-yaz sezonu için birbirinden şık kıyafetler seçmiş. Biz de ne moda blogunun sahibi sevgili Gizem ile birlikte 2010 sezon katalog çekimini yaptık. Bu güzel fotolar için Gizem'e birkez daha teşekkür ediyoruz.

Ve işte Gizem Kızıl'ın fotolarıyla ve Glamour Boutique 2010 sezonu kıyafetleriyle ilk kısa saçlı fotolarım. Ankara'ya yolu düşenlerin ve farklı birşeyler arayanların Karum Giriş kat 22 numara'daki mağazaya uğramalarını tavsiye ederim.

Glamour Boutique is one of my favorite place for shopping. The owner of the boutique is my friend Senem who has a very good taste of fashion. I really loved the 2010 spring summer collection. We made the new season catalog shootings with Gizem Kızıl, who is the owner of the blog ne moda.We really thank Gizem for these beautiful photos.
And here are the glamour Boituque's 2010 s/s collection with Gizem Kızıl's beautiful photos and me with my new short hair.I hardly recomend everyone who goes to Ankara to visit Glamour in Karum no:22.

PHOTOS BY GİZEM KIZIL










3 yorum:

  1. http://2.bp.blogspot.com/_Z6yRT6FhdcQ/S8oiiYtEk-I/AAAAAAAAB7s/qUtThCpDxFw/s1600/fn4.jpg

    İmgecim, bu ceketin fiyatını merak ediyoruz ? =)

    YanıtlaSil
  2. vavvvv,harikasın imge,çok beğendim herşeyi:)

    YanıtlaSil
  3. İremcim ceket 119 tl.Bende bayılıp hemen aldım kendime:)
    Rh+; çok teşekkürlerrr:)

    YanıtlaSil

AKLINIZDA NE VAR HAYDİ BİZE DE SÖYLEYİN!

 
Related Posts with Thumbnails