13 Haziran 2010 Pazar

SEX AND THE CITY 2 ROCKS!

Sex and the City 2'yi yine keyifle izledim ve ardından yine içimde evde bile yüksek topuklu ayakkabılarla salınabilme,tüllü kabarık elbiseler giyme ve birsürü takı alma istekleriyle çıktım salondan..Ben şahsen ilkinden çok daha eğlenceli ve güzel buldum. Sadece giydikleri birbirinden güzel kıyafetler için bile izlemeye değer.Özellikle Miranda'nın bir arkadaşlarının düğünü için giydiği siyah elbiseye ilk görüşte vurulduğumu söyleyebilirim. Kızların Abu Dabi tatilleri için seçtikleri kıyafetler, harem pantolonlar,vintage türbanlar,monogram desenli çantalar...hepsi birbirinden güzeldi. .Biz daha fazla anlatmayalım,gerisini siz izleyin ve görün deriz.
You definitely see "Sex and The City 2".For me, it was better than the 1st and much more funnier than it also.The costumes alone make "Sex and the City 2" worth seeing.Harem pants, lace crowns, monogrammed train cases, vintage turbans and painted fans were amazing. Especially Miranda's dress which she wore for a wedding was fantastic.The film again made me feel like being able to wear high heels at home, wearing mouldable veil skirts and buying lots of jewellery and accessories.




Onlarca tanınmış markadan oluşan kostümler arasında bir Türk'ün adını görmek de ayrıca gurur vericiydi.İkoncan lakabından ustaca sıyrılıp tasarladığı birbirinden güzel mayokini'lerle adından söz ettiren İvana Sert'in tasarladığı ve Samantha'nın giydiği mayokini oldukca güzeldi
And knowing that between all big designer's costumes, the monokini which Samantha wore is designed by a Turkish designer Ivana Sert made us proud.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

AKLINIZDA NE VAR HAYDİ BİZE DE SÖYLEYİN!

 
Related Posts with Thumbnails