10 Haziran 2010 Perşembe

SEX AND THE CITY PARTY SHOES


Bir partiye gidildiğinde ya da gece çıkıldığında uzun saatler boyunca banamısın demeden yüksek topuklar üzerinde durabilen kadınlara hayranım.Ne yazık ki ben o kadınlardan değilim. Ayakta kalmayacağım ya da çok yürümeyeceğim zamanlarda sadece tercih ediyorum topuklu ayakkabıları.Ve söz konusu bir partiyse günün sonunda muhtemelen topuklu ayakkabılarımı çıkartıp yalınayak geziyorum.O yüzden bu "sex and the city" parti ayakkabıları tam benlik sanırım. Ayakkabınızı katlayıp çantanızda rahatca taşıyor,sonra yorulduğunuzda topuklu ayakkabılarınızla değiştirebiliyorsunuz. Modellerine bayıldığımı söyleyemem fakat geceyi kurtarmak için bire bir bence. "Topulu ayakkabıyla uzun süre yürüyemeyenleri incelemeleri için buraya alalım!Beni bu ayakkabılarla tanıştıran Joana'ya ayrıca teşekkürler!
I always admire women who can always wear high heels during long hours. I'm totally not that type of woman unfortunately. I can only wear high hills when ı won't be standing during long hours.
"Sex and The City Party Shoes" are definitely a good solution for the ones who loves partying and also who wants to make the "entrance"with high hills.. Cause, after couple of hours, you can change your high heeled shoes with this flat party shoes.Its so easy to carry in your bag. I can't say that ı really like the models but they are totally ok for me to save the night. You can check these " night saving" shoes here. Thanks to my friend Joana for showing me those brilliant shoes!

CARRIE



CHARLOTTE

MIRANDA

SAMANTHA

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

AKLINIZDA NE VAR HAYDİ BİZE DE SÖYLEYİN!

 
Related Posts with Thumbnails