20 Haziran 2010 Pazar

H&M LINGERIE

H&M'in birbirinden şirin iç çamaşırlarını oldum olası sevmişimdir. Güzel olmalarının yanısıra hem fiyatları çok uygun hem de uzun süre kullanabileceğiniz kadar sağlamlar.Siz ne dersiniz çok güzel değiller mi?
I really love h&m's lingerie.They are not only cute but also cheap and qualified.











5 yorum:

  1. çok seksi olanlar var aralarında,beğendim cidden ayrıca mimledim seni:))

    YanıtlaSil
  2. Stil sahibi bayanlar;beğenmene sevindim bende baya seksi buldum..Mim için teşekkürler,sanırım sayfandaki soruları cevaplayıp benim de birilerini mimlemem gerekiyor di mi?:)

    YanıtlaSil
  3. ilk resmdeki daha dorusu sarisin hatun ile bir ay once general pants de karsilastik,alisvrs yapar iken ayni gomlegi alarak soyle bir hinzir gulus+bakis attik birbirimize,kendisi sydney imizn guzide billboard mankenidr,ben begenmedm h&m lingerie'yi bazi urunler cok elle macpherson

    YanıtlaSil
  4. İlkin,yorumun çok hoş,direk ben beğenmedim yazmışsın süper:)E zevler ve renkler tabi tartışılmaz diyoruz.Ama abla güzel ona diyecek lafımız yok:)Buarada sydney'de yaşıyosun sanırım.Blogu nerden görüp takip etmeye başladın merak ettim.

    YanıtlaSil
  5. cok ozur dileyerk soylemeliyim ki nasil takip etmeye basladim hatrlamiyorm.sanirim bloglardn birinde yorum gorup linkini tiklamis olablirim??olmayabilir de:)blog sahibesiyim bende.ama ne yazik ki vakitsizlikten ilgilenememe soz konusu:(3 senedr sydney'deym bu arada:)uzaktan ozellikle turk bloglari merkla takip edyyrm:)

    YanıtlaSil

AKLINIZDA NE VAR HAYDİ BİZE DE SÖYLEYİN!

 
Related Posts with Thumbnails