4 Şubat 2010 Perşembe

DR. DENIM JEANS DEFİLESİ-SMH 2010


Dr. DENIM JEANS defilesi, haliyle bir kot markası olduğu için daha giyilebilir kıyafetlerden oluşuyordu. Dikkatimizi çeken detaylar, üzerine çamaşır suyu dökülmüş gibi duran kotlar, skinny jeanler ve kot gömlekler oldu. İsveç'te zaten bosbol ve yanları cepli pantolonları, bırakın kızları erkekler bile yok denecek kadar az giyiyor. İlk geldiğimde baya şaşırmış ve çok severek giydiğim bol pantolonlarımı bir kenara attığım için üzülmüştüm. Hele erkeklerin dapdar pantolonlar giymesi gözüme hiç "rahat" görünmüyordu açıkcası. Şimdi ise daha severek bakıyorum bu tarza.


Bahsettiğimiz "çamaşır suyu dökülmüş" gibi duran kot. Aslında yeni bir "modifiye" projesi olarak kolayca yapmayı deneyebiliriz. Ayrıca kenarları siyah, şeffaf yağmurluğu da çok tarz bulduk.

Erkek koleksiyonunun tamamı skinny jeanlerden oluşuyordu.

Yukarıdaki skinny jeande hoşumuza giden parçalar arasında. Özellikle paça ve fermuar kısmında görünen, yine bu yıl çok fazla gördüğümüz zebra deseni değişik bir hava katmış. Tabii ki bu yılın vazgeçilmezi blazer ceketle de ayrı bir hoş durmuştu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

AKLINIZDA NE VAR HAYDİ BİZE DE SÖYLEYİN!

 
Related Posts with Thumbnails