26 Şubat 2010 Cuma

İSVEÇLİ MÜTHİŞ GRUP MIIKE SNOW

Miike Snow adını duyunca bunu tek bir kişi sanmayın. Miike Snow İsveçli bir grubun adı. Henüz duymadıysanız veya dinlemediyseniz bu yazıyı dikkatle inceleyin derim çünkü müzikle ilgileniyorsanız keşfetmeniz gereken gerçekten çok başarılı bir grup.

İsveç'in soğuğundan mıdır nedir bilinmez, buradan gerçekten çok iyi müzisyenler çıkıyor. Karanlık ve soğuktan bunalım olup kendilerini şarkılara veriyorlar sanırım ve ortaya müthiş şarkı sözleri ve müzikler çıkıyor.Örneğin Robyn, örneğin Jay Jay Johanson.

Miike Snow'da onlardan biri.Grup Andrew Wyatt ve müzik camiasında Bloodshy & Avant olarak bilinen Christian Karlsson- Pontus Winnberg ikilisinden oluşuyor. Karlsson aynı zamanda The Fugees ile birlikte turneye çıkan İsveçli hip hop grubu Goldmine üyelerinden.

Dün akşam Berns'de bir konserlerine gitme şansım oldu.Sizin için birkaç video çekebildim. Ama detaylı dinlemek için burayı ziyaret edin derim. Benim favori şarkılarım Burial, Animal ve Silvia.

Konserin yapıldığı mekan "Stockholm Moda Haftası"nda da birkaç defileye gittiğimiz ve müthiş atmosferi olan Berns.Stockholm'e yolunuz düşerse buraya ya bir konser için, ya akşam üstü nefis tatlıların olduğu açık büfesinden tadıp kahve içmeye, ya da akşam inanılmaz lezzetli sushi lerinden yiyip içki içmeye mutlaka gidin deriz. Mekan el yakan cinsten gözrünse de, Stockholm'e ve görünüşüne göre öyle korkulacak fiyatları yok.

İşte mekandan birkaç foto.Yorumu size bırakıyoruz...

KONSERDEN BİRKAÇ VIDEO...

Benim favori şarkım Animal...
"I CHANGE SHAPE JUST TO HIDE IN THIS PLACE BUT I'M STILL STILL AN ANIMAL"


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

AKLINIZDA NE VAR HAYDİ BİZE DE SÖYLEYİN!

 
Related Posts with Thumbnails