9 Şubat 2010 Salı

Bottega Vendetta'dan Farkı Farkedilen Cantalar

Gecen aksam isten arkadaslariyla Birger Jarlsgatan uzerinde bulunan RICHE'ye giden esim, bir arkadasinin bira sisesini cam kutunun ustune koymasiyla farketmis bu cantalari. Orada bulunan tasarimci (Bottega Vendetta), bira sisesini oraya koyarak tasarimlarina hakaret ettiklerini soyleyerek siseyi almalarini istemis. Esim bu olayi gece bana anlatti ve Fashionordic olarak ertesi gun Imge'yle cantalari gormeye gittik.

Oncelikle mekan cok guzel, Stockholm'e gelirseniz mutlaka ugramalisiniz. Saat 5'den sonra is stresini hafif bir ickiyle atmak isteyen Isvec'liler ile dolup tasiyor.

Uzerine sise konulan cam kutuda sergilenen canta bu... Cantalarin hepsi kagittan yapilmis, bu cantada ayrica agac kabugundan kapak tasarlanmis, bizce cok sirin olmus ...
Bu iki cantada da tahtadan yapilmis figurler kullanilmis. Sagdakinde ise siselere gecirilen file cok degisik bir sekilde degerlendirilmis.
Bunlar benim en cok begendiklerim. Zincirleri ise ataclardan yapilmis.

Kağıttan çanta fikri kullanılabilirlik açısından kulağa pek hoş gelmese de, tasarım olarak çok başarılı bulduk biz. Siz ne dersiniz?

2 yorum:

  1. Kızlar ben çok ilginç buldum...Yaratıcılığın sonu yok...
    Stockhom'e geldiğimde mutlaka görmek isterim...

    YanıtlaSil
  2. Senemcim, galiba 25 Subat'a kadar sergileyecekler. Ama sen gel sana baska ilginc seyler buluruz...bekliyoruz...

    YanıtlaSil

AKLINIZDA NE VAR HAYDİ BİZE DE SÖYLEYİN!

 
Related Posts with Thumbnails