5 Şubat 2010 Cuma

STYLEIN SONBAHAR/KIŞ DEFİLESİ-SMH 2010


Genel anlamda beğendiğimiz defilelerden biri oldu STYLEIN defilesi. Son zamanlarda değişik taytlara, 2 bacağı ya da arkası ve önü farklı renklerdeki çoraplara takılmış durumdayız. Koleksiyonda bu parçalara ağırlıklı olarak yer verilmesi nedeniyle ilgimizi çekti.

Bu elbise, özellikle de bahsettiğimiz farklı renklerdeki çorapla kombinlendiği için daha çok hoşumuza gitti. Bu çoraplar burada gerçekten çok moda. Ebru zaten pek sever değişik, rengarenk çoraplar giymeyi; şimdiden 2 tane aldı. Ben de en kısa zamanda böyle bir çorap almayı düşünüyorum.

Bu da yine çok sevdiğimiz taytlardan biri. Belli kısımları şeffaf taytlar yine burada sıkça rastladığımız bir trend, oldukca da hoş duruyor. Muhtemelen Türkiye'de ancak gece çıkıldığında giyilebilir ama burada gündüz bile rahatlıkla bu taytlarla gezebildiğimiz için bunu da "wishlist"imize ekledik:)


Bu yıl deri, herşeyde olduğu gibi taytlarda da sıkca kullanılmaya devam ediyor. Buna çok benzer bir modeli Gina Tricot'dan almıştım ve resmen kış boyunca üzerimden çıkartmadım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

AKLINIZDA NE VAR HAYDİ BİZE DE SÖYLEYİN!

 
Related Posts with Thumbnails