25 Şubat 2010 Perşembe

ERKEKLER BU SEZON NELER GİYECEK?

Erkekler için yeni sezonda neler giymeleri gerektiği konusunda ufak bir araştırma yaptık. Çünkü salaş görünümün biraz out olmaya başladığı,onun yerini şık ve trendy kıyafetlerin aldığı yeni sezonda kendilerine biraz daha çekin düzen vermeleri gerekiyor:)
Biz de, alışverişe çıktığınızda genellikle çok vakit kaybetmeyi sevmediğinizi düşündüğümüz için 2010 ilkbahar -yaz koleksiyonlarına sizin için bir göz attık.
İşte yeni sezondan sizin için seçtiklerimiz ve 2010 trendleri...

H&M
Haydi bu sezon biraz daha cesaretlenin beyler! Çünkü kırmızı, mavi, koyu yeşil sezonun öne çıkan renkleri.Siz de kırmızı bir kazak hatta ceket edinin şimdiden.Korkmayın ısırmaz:)
Deri ceket zaten her erkeğin dolabında olması gerekiyor bizce. Sezonda yine birbirinden güzel deri ceketler göze çarpıyor.
ACNE

Paçalara doğru darlaşan deri pantolonlar blazer ceketlerle kombinleniyor.
En basit kıyafetin üzerine giyildiğinde bile sizi stil sahibi gösterebilecek kadar güçlü bir parça trençkotlar.Özellikle klasik kemerli trenç kotlar sezonun vazgeçilmezleri.
CHEAP MONDAY
2010'un yeni akımı "double jeans". Bayanlarda olduğu gibi erkekler de jean pantolonlarını jean gömleklerle kombinleyecekler
Çamaşır suyuna batırılmış görünümünde jeanler devam ediyor.Ayrıca süper slim jeanler çok rahat görünmese de ön planda.
JOHN GALLIANO
Moda dünyasının yeni muzipliği harem pantolonlar.Geçtiğimiz senelerdeki şalvar pantolonlar başarılı bir tarzla Harem pantolonlar olarak karşımıza çıktı bu sezonda.Her ne bayanlarda olduğu kadar erkeklere yakıştıramasak da başarılı kombinlerle,örneğin dar t shirtler ve fularlarla korkunç bir gardırop felaketi olmaktan çıkıp tarz bir görüntü verebilir kanısındayız.
H&M
JUST CAVALLI
Bu sezon blazer ceket üzerine giyilen yelekler sizi şaşırtmasın. Ayrıca Türk erkekleri ekose fikrine henüz ısınmamış olsalar da, bütün dünya her türlü ekoseye bayılıyor. Geçen kış başlayan ekose modası bu yaz ve önümüzdeki kış da gömleklerde, şortlarda, pantolonlarda bolca görülecek.
Yırtık kot modasında sonra bu sezon kazaklar da yırtık olacak gibi görünüyor. Yukarıdaki kazak çook hoşumuza gitti. E vücudunuza da güveniyorsanız mutlaka birtane alın deriz.
TIGER OF SWEDEN
Beyazlar grilerle kombinleniyor.

1 yorum:

AKLINIZDA NE VAR HAYDİ BİZE DE SÖYLEYİN!

 
Related Posts with Thumbnails