16 Şubat 2010 Salı

GÜNÜN DETAYI : KÜÇÜK BİR GÜZELLİK SIRRI...

Peeling, özellikle soğuk havalarda cildi kurtaran bir yöntem. Özellikle Stockholm'ün aylarca süren buz gibi havasında kuruyan cilde peeling yapmak gerçekten çok rahatlatıyor ve ferah bir his veriyor. Piyasada onlarca marka varken insan tabi hangi markanın peelingini alacağını şaşırıyor.

Aynı sıkıntıyı biz de yaşadık, ta ki Avustralya'da yaşayan ablam küçük bir güzellik sırrı verene kadar:) Yakın bir arkadaşının yoga, bakım, enerji olaylarıyla çok ilgilendiğini ve uzun yıllar bu işle ilgilenen bir hocanın derslerine gittiğini söyledi. Hocası doğal peeling için ihtiyacımız olanın sadece "Sarbolene" yani içinde hiçbir katkı maddesi olmayan krem ve karbonat olduğunu söylemiş.

Ben sarboline'i Avustralya'dan ablama ısmarladım. Ama eczanelerden ya da yurtdışından "katkısız krem" diyerek bulabileceğimi söyledi.


Tek yapmanız gereken "içinde hiçbir katkı maddesi olmayan" (SARBOLENE) krem bulmak. Sonrasında haftada 2 gün bu kremi biraz karbonatla karıştırıp yüzünüze bununla masaj yapmak.Sonrasında 20 dk falan bekletip yıkıyorsunuz.

Ben sonuçlarına gerçekten inanamadım. Bir ürün kullandığınızda farkı hemen görmek mümkün olmaz genelde. Fakat bunda cildinizin yumuşacık olduğunu ve ışıl ışıl parlayıp canlı ve sağlıklı göründüğünü ilk kullanımda farkediyorsunuz. Denemenizi tavsiye ederim, hem ekonomik hem doğal hem de şaşırtıcı bir çözüm.

2 yorum:

  1. Türkiye de satılıyor mu acaba?
    denemek istedim :)

    YanıtlaSil
  2. Adreferda ben Türkiye'de biraz bakmıştım ama bulamadım.Kesin yoktur da diyemem çünkü çok detaylı bakmadım. Temmuz gibi benim Avustralya'dan getirtme şansım var.Ne kadar tutar bilmiyorum ama istersen sana bilgi verip istersen getirtebilirim.

    YanıtlaSil

AKLINIZDA NE VAR HAYDİ BİZE DE SÖYLEYİN!

 
Related Posts with Thumbnails