10 Şubat 2010 Çarşamba

KAREN MILLEN Tasarimlari

Karen Millen, Ebru'nun da benim de severek takip ettgimiz ve kıyafetlerini giymekten çok keyif aldığımız bir tasarımcı. Farklı kesimler, seksiliğin ön planda tutulmadığı daha çok feminen ve şık elbiseler, trençkotlar gerçekten görülmeye değer.

Stockholm'de, buranın Nişantaşı diye adlandırabileceğimiz en şık semtlerinden biri olan Östermalm'deki Biblioteksgatan'da bulunan mağazasına geçtiğimiz günlerde gidip yeni sezon cicilerine bir göz atalım dedik ve sizin için de fotoğraflar çektik.

Siz de Stockholm'e gelirseniz ve az ama öz şey alayım, şık şeyler olsun parama biraz kıyarım diyorsanız, Biblioteksgatan mutlaka uğramanız gereken caddelerden biri. Hele de indirim zamanına denk gelirseniz, özellikle Karen Millen'a uğramadan geçmeyin deriz. Birbirinden şık elbiselere ve çantalara sezon fiyatlarının yarısına sahip olma fırsatına sahip olacaksınız.








4 yorum:

  1. ben bu yeni sezondakileri beğenmedim acıkcası eski sezondaki elbiseler kesinlikle cok daha iyiydi:)

    YanıtlaSil
  2. uyduruk prenses, evet elbise olarak gecen sezon daha guzeldi. Ama her sezon alacak biseyler buluyoruz.En cok begenip aldiklarimizi ileride yayinlayacagiz...

    YanıtlaSil
  3. Minik siyah çanta benim çok hoşuma gitti ve siyah deri görünümlü elbise:))
    Diger modelleride görmek için sabırsızlanıyorum...

    YanıtlaSil
  4. Senemcim yorumun için teşekkürler.Siyah çanta Ebru'nun elbise de benim favorimdi zaten.Zevkler baya uyuşuyor sanırım:)

    YanıtlaSil

AKLINIZDA NE VAR HAYDİ BİZE DE SÖYLEYİN!

 
Related Posts with Thumbnails