27 Şubat 2010 Cumartesi

Yazı hayal ederken WAVE...

Kar görmekten artık gerçekten çok sıkıldık. Sanırız ki bu günlerde birçok kişinin, özellikle de Stockholm'de yaşayanların hayallerini deniz kenarında bir hamakta sere serpe uzanmak süslüyor.
İsveçli tasarımcılar Erik Nyberg and Gustav Ström'ün Belgian dış mekan mobilyaları için tasarladıkları bu hamak ise tam hayalleri süsleyen cinsten değil mi? Adı bile kulağa hoş geliyor; Wave...Bir ağacın gölgesinde uzanıyormuşsunuz hissi uyandırmak üzere dizayn edilmiş wave bizce pek rahat ve keyifli görünüyor.
Ne dersiniz? Şezlongda uzanmak mı yoksa wave mi?

3 yorum:

  1. bende aynen sizin gibi kar görmekten biktim usandim nefret edesim geldi yaz gelsin artik civil civil giyinip gezelim istiyorum cok seymi istiyorum yaaa :( hamaklarda gunesin altinda super olurdu ohhh

    YanıtlaSil
  2. sELIFm, hava sicakliklari boyle devam ederse Stockholm'de Mayis'a kadar kar gormeye devam edermisiz. Gunes ve sicak hava icin Turkiye'ye gitmemiz gerekiyor galiba. Yoksa hamak fikri biraz hayal gibi :)) Ebru

    YanıtlaSil
  3. burda yaz olsa bile bikiniyle o hamaklara uzanip guneslenmek hayal zaten bence :) mayista gelen yaz haziranda biter :)

    YanıtlaSil

AKLINIZDA NE VAR HAYDİ BİZE DE SÖYLEYİN!

 
Related Posts with Thumbnails