17 Mart 2010 Çarşamba

DIGITAL FASHION

Spiraller,diagramlar,geometrik desenler kuşkusuz 2010'un en dikkat çekici trendlerinden. Ve Mary Katrantzou'da hiç şüphesiz baskılar ve renk ilüzyonları denildiğinde ilk akla gelen isimlerden biri. Kendisi Central Saint Martins mezunu olması sebebiyle hemen ilgimizi çekmişti zaten.Sonrasında Londra Moda Haftası'ndaki İlkbahar/Yaz 2010 koleksiyonu, e birde Anna Dello Russo'nun üzerinde de Katrantzou imzalı elbiseyi görünce daha çook bu ismi duyacağımızı anladık.
İşte Katrantzou'nun 2010 İlkbahar/Yaz koleksiyonundan bayıldığımız elbiseler...

Spirals,diagrams and geometric shapes are certainly the most remarkable trends of 2010.And also,Mary Katrantzou is one of the names that comes to mind first when we talk about prints and colour illusions. She first attracted our attention with being graduated from Central Saint Martins.Later on, her 2010 spring summer collection in London Fashion Week,thereupon seeing Anna Dello Russo wearing her dress,we understood that we're gonna here her name a lot.
Here are some dresses that we really love from her s/s 2010 collection.

3 yorum:

  1. ayy renkleri çoook guzelmiş..

    YanıtlaSil
  2. Geometrik desenlerin hep daha kilolu gosterdigini dusunmusumdur fakat bu modellere bayildim.Renklerin canliligi da nefis..
    Cok basarili bence..

    YanıtlaSil
  3. Bizde renklere bayıldık.Olsun bunlar çok güzel biraz şişman gösterebilirler:)

    YanıtlaSil

AKLINIZDA NE VAR HAYDİ BİZE DE SÖYLEYİN!

 
Related Posts with Thumbnails