20 Mart 2010 Cumartesi

DINNER@EAST and Yesterday's Outfit

Dün akşam kızlarla birlikte East'e gittik. East, Stureplan'da çok sevdiğimiz mekanlar arasında.Yemekleri, özellikle de sushileri nefis. Hemen girişinde bar kısmı var,isterseniz yemek öncesi barda içkinizi içip sonrasında yemeğe geçebiliyorsunuz. Saat 23.00 gibi ise çok güzel müzikler çalmaya başlıyor ve club gibi oluyor. Stockholm'e yolunuz düşerse yemek yiyip geceyi geçirebileceğiniz keyifli mekanlardan biri. Hatta Pink'in favori mekanı, twitter'a yazmıştı buraya konsere geldiğinde:) Yalnız ufak bir uyarı, mutlaka rezervasyon yaptırın ve özellikle beyler sakın Tshirt ya da bol pantolonla gelmeyin. Girişleri baya sıkı tutuyorlar ve sırf Tshirtle geldiniz diye içeri giremeyip gecenizi mahvedebilirsiniz.
Yesterday,we went to East, which is one of our favorite restaurant in Stockholm.Foods especially sushies are delicious.There is also a bar inside so you can have some drinks before dinner. After 23.00,it turns into a very good night club. İf you come to Stockholm,its one of the "must go" places. İts also Pink's favorite place,she wrote it to Twitter when şhe came for a concert:)But be careful,you should make a reservation and especially gentlemen, don't be casual while going there otherwise you can't enter the place and ruin your night.

Dün dışarı çıkmadan önce lahana gibi kat kat giyindim:) Havalar ısınmaya başladı 4 derece falan oldu ama olsun:) And this is my outfit.
Blüz(top):Zara
Yelek(vest):Oasis London
Tayt(leggings):Gina Tricot
Çanta(bag):Bianco
Ayakkabı(shoes):Anne Klein
Deri ceket(leather jacket):Cubus
Kürk(fur): Stureplan'da adını hatırlamadığım bir butikten.A boutique in Stureplan which ı don't remember the name:)

Bu da Annika. Elbisesine bayılıp fotografını çekmeye çalışırken beni gördü. Sonra poz verdi ve konuştuk, çok şekerdi gerçekten:) Elbiseyi birkaç sene önce Gina Tricot'dan almış. Kesinlikle böyle bir elbise istiyorum:(
And this is Annika.I really loved her dress.She saw me when ı was trying to take her photo:)Then she posed for me and we started talking.Şhe was very cute.Her dress is from Gina Tricot but she bought it 3-4 years ago:(ı definitely want a dress like this.

2 yorum:

  1. imgecim hem süper olmuşun! bloguna bayıldım şekerim takipteyim:)

    YanıtlaSil
  2. Meraycım çok sağol.Bende senin bloguna bakıyorum o da çok şeker süper fikirler var.

    YanıtlaSil

AKLINIZDA NE VAR HAYDİ BİZE DE SÖYLEYİN!

 
Related Posts with Thumbnails