21 Mart 2010 Pazar

WHAT ABOUT A DRINK IN A VAMPIRE LOUNGE?


Dün akşam Stockholm'deki en "cool" yerlerden birine gittik. Bir yandan sizlere burada gidebileceğiniz güzel yerleri de tanıtmak istediğimiz için hemen yazmak istedik. "Vampire Lounge"adındaki bar,östgötgatan 41 numarada bir mağaranın içi şeklinde tasarlanmış.İçeri girdiğinizde tabuttan kapılar,kocaman süslü kırmızı koltuklar,kurukafalar ve tavandan sarkan yarasalarla dekore edilmiş bir mekan bekliyor sizi. Vampir isimlerinden içkiler,kokteyller super.Dj'in gece boyunca caz çalması da ayrı bir hoştu.
Yesterday,we went to the coolest place in Stockholm. Vampire Lounge is a bar in Östgötagatan 41 which is set in a cave. İnside,there are fancy big sofas,coffin shaped doors and bats on the ceiling.The drinks really make this place, most of them have vampire-names and are delicious.The DJ was playing jazz which was also cool.

Ben sabahtan evden çıktığım için bu kıyafetle gittim.Rahat biryer olduğu için kıyafetinizi çok abartmanıza gerek yok.I went out in the morning so ı didin't change my clothes while going there.Also,the place is cozy so u don't have to wear that much classy.
Elbise(dress):H&M
Mont(coat):TopShop
Çanta(bag):CalvinKlein
Gözlük(sun glasses):Marc Jacobs
Çizme(boots):Scoret

Mekanın en ilginç yeri ise tuvalet.Karanlık,yerde hancer,duvarda kurukafa.Ve tuvalet aynasına baktığınızda kendinizi göremiyorsunuz:)The most interesting part was the toilets.İts dark,there is a dag and a skull.And you can't see yourself when you look at the mirror:)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

AKLINIZDA NE VAR HAYDİ BİZE DE SÖYLEYİN!

 
Related Posts with Thumbnails