11 Mart 2010 Perşembe

İLK ÖDÜLÜMÜZ:)


Eveet, bir süredir çeşitli bloglarda görüyorduk "Yaratıcı Blogger" ödülleri veriliyor falan ama kim kime veriyor,nasıl,neden veriyor fikrimiz yoktu açıkcası.

Ta ki Dursun Zaman blogu'nun sahibi sevgili sELIFm bizi bu ödüle layık görene kadar. sELIFm'e blogumuzu yaratıcı bulduğu ve motive edici bu ödülü gönderdiği için çok çok teşekkür ediyoruz ve öpüyoruzzzz.
Bizde severek takip ettiğimiz, aşağıda isimleri bulunan yaratıcı blogların sevgili sahiplerine bu ödülü göndermek istiyoruz.


Moda Cadısı


Styleistico


Kapkara Camdan Kelebek


Moda Festivali


Makyaj Çantam


Just Makeup


Ne Moda




Sıra geldi teşekkür konuşmasına:) Bu ödülü aldıktan sonra kendimizle ilgili 7 ilginç şey yazmamız gerekiyormuş.İşte hakkımızdaki ilginç şeyler:)


İMGE


1-Müzik delisiyimdir. Gerçi bunu blogu takip edenler ve beni tanıyanlar bilirler:) Müziksiz bir hayat hatta gün düşünemiyorum.Yeni gruplar,müzikler keşfetmek en büyük zevkim.


2-Bütün zararlı şeyleri ne yazık ki seviyorum. Kola, sigara, kırmızı et, alkol, 3 beyaz. Allah korumuş da 4.zararlı beyaz olan kokainle falan işim olmamış:) Mesela acıkınca asla sebze aklıma gelmez, meyve 40 yıl yemesem aklıma gelmez. Sabah kahvaltısında bile et yiyebilirim.


3-Kendimi bildim bileli karanlıktan korkmuşumdur. Hala evde tek başıma kalamam. Çocukluğumdan beri korka korka hala korku filmlerini zevkle izlemem hayal gücümü malesef bu konuda baya geliştirdi sanırım. Kaza belgeselleri, cinayetler, trajik olaylar da cabası...


4-Çok sabırsızımdır. Birşeyi istiyorsam hemen olsun isterim, olmazsa sinirlenir, üzülürüm. Özellikle çok heves ettiğim planlar iptal olursa çok moralim bozulur...En çok da alışveriş konusunda sıkıntısını çekiyorum bu huyumun. Beğendiğim birşey olmaya görsün, alamazsam rüyalarıma girer:)


5-İçimde biraz"oğlan çocuğu" tarafı var sanırım. Aşk filmleri, romanları sevmem, sims falan oynamam. Onun yerine aksiyon, dövüş sahnelerine bayılırım, bilgisayarda Resistance:Fall of Man oynayıp adam vurmakdan zevk alıyorum:)


6-"Her günüm güzel geçmeli" gibi bir takıntım var. İnsanoğluna dünyada verilen yaşam süresinin çok az olduğunu düşünüyorum. O yüzden biraz sefa düşkünlüğü var. Güzel yemekler yiyim, güzel yerler göreyim, güzel insanlar tanıyayım, güzel konserlere gideyim, keyifli sohbetler edeyim isterim hep. İnsanın başına gelebilecek cidden kötü binlerce olay varken, ufacık şeylere dünyanın sonuymuş gibi üzülüp kendini koyuveren insanlara da bu yüzden tahammül edemem.


7-Her ortama ayak uydurabilme potansiyelimi seviyorum. Bol pantolonumu giyip salaş bir barda arkadaşlarımla bira içtikten sonra, topuklu ayakkabı elbise takıp popüler bir mekana gidip yemek de yiyip eğleniyorum. Çok lüks yerleri de seviyorum, tahta masalı köhne bir balıkçıda yemek yemeyi de, ikisi de müthiş keyif veriyor bana. Hatta arkadaşlarım dalga geçer bir yanın Nişantaşı bir yanın çinçin mahallesi diye:)


EBRU

1- Fazla hijyen takintim vardir. Asla cantami yere koymam, sokakta yere koydugum bir torbayi asla mutfak tezgahina koymam.


2- Dolabimda kiyafetlerimi renk ve katagorilerine gore ayiririm. Ince askili bluzler, kalin askili bluzler, kisa kollular, uzun kollular, gunluk tsortler, abiyeler...


3- Yemek yapmayi hic sevmem, pratik hemencecik yapilan yemekleri tercih ederim.


4- Ne yazik ki 10 saat uyumadan kendime gelemiyorum. 8 saat bile uyursam gun icinde o 2 saati mutlaka tamamlamam gerekir :))


5- Gercek deri ve kurk severim. Hayvan dusmani olarak gorebilirsiniz ama taklitleri cok yapay geliyor. Saniyorum deri muhendisi oldugum icin...


6- Makyajsiz asla disari cikmam, markete giderken bile en azindan concealer, pudra ve alligimi mutlaka surerim.


7- Inanilmaz dikkatliyimdir. Ayrintilara cok onem veririm. Bir seyi alirken cok incelerim ve her detayina bakarim. Kolanin bile tarihine bakarak alirim, cunku uretim tarihi 1 aydan fazla olan kolalarin asidi az oluyor.:))


Not: ÖDUL SARTLARI :Sizi ödüllendirene teşekkür edin.
Sizi ödüllendirenin blog linkini yayınlayın.
Ödülün logosunu yayınlayın.
7 yaratıcı blogger ödüllendirin.
7 blogun linkini yayınlayın.
Ödüllendirdiklerinizi haberdar edin.
Kendiniz hakkında 7 ilginç şey yazın.

6 yorum:

  1. selifm gönderince ödülü aynen bende sizin gibi hissettim :))

    YanıtlaSil
  2. rica ediyorum ve bende sizi öpuyorum ..isvecte ne var ne yok haberdar ettiginiz icinde ben tesekkur ediyorum :))

    YanıtlaSil
  3. Cok naziksiniz, çok teşekkürler :))

    YanıtlaSil
  4. ödül için çok teşekkürler.
    ikiniz tarafından seçilmek beni mutlu etti:)

    YanıtlaSil
  5. Baria:Evet güzel ve teşvik edici birşey gerçekten.İnsanların blogunu takip ettiğini ve sevdiğini bilmek güzel...

    Selifm:Tekrar teşekkürler.İlgini çeken şeyler olmasına çok sevindik.öpüyoruz

    Moda cadıs, Kapkara Camdan Kelebekı:Rica ederiz.Güzel postlarınızı bizlerle paylaştığınız için biz teşekkür ederiz kızlar...

    YanıtlaSil
  6. Ödül için teşekkürler:) fırsat bulu anc ilgilenebiliyorum :)

    YanıtlaSil

AKLINIZDA NE VAR HAYDİ BİZE DE SÖYLEYİN!

 
Related Posts with Thumbnails