10 Mart 2010 Çarşamba

İNDİRİMDEKİ DERİ CEKETLERİ KAÇIRMAYIN!/DON'T MISS THE LEATHER JACKETS ON SALE


Kendinize hala bir motorcu deri ceket almadıysanız son indirimleri kaçırmamanızı tavsiye ederim.2009'dan beri devam eden "motorcu deri ceket" çılgınlığı bu sezon da devam edecek çünkü. Dolabınızın vazgeçilmez kurtarıcı parçalarından biri olması sebebiyle zaten modasının gececeğini hiç sanmıyoruz. Türkiye'de mağazaların belli bölümlerinde indirimler hala devam ediyor mu bilmiyorum ama burada bitmek üzere. Ama dün CUBUS'den çok güzel bir deri ceket bulma şansım oldu. Modeli tam aradığım gibiydi o yüzden hala indirimde olması ve sonuncusunun da benim bedenim olması baya şok ediciydi. Kesinlikle bu bir işaret diyerek hemen ceketi aldım.Hem de sezonun yarı fiyatına.
Son indirimlerde sizin de benim gibi şans yüzünüze gülebilir, bir göz atın derim!

You shouldn't miss the last sales if you still don't have a leather jacket. Because "motorbiker leather jackets will still be "in" this season. Besides, because of their "life saver" feature in our garderobe, we can still use them even if they're not "in".
I don't know if the shops in Turkey are still on sale ,but in Stockholm they're about to finish. But yesterday, I had a chance to find a beautiful leather jacket in CUBUS. It was exactly the one I've been looking for so I was shocked that its on sale and the last one was my size. This was a very good sign for me to buy it:)So I have beautiful leather jacket which I paid the half price of the season.
I think you should also check the last sales.You can be lucky like me:)

2 yorum:

  1. Güzelmiş, tam modifiyelik:)

    YanıtlaSil
  2. Teşekkürler. Modifiye olayına henüz tayt ve çorap keserek ısınıyorum:)Çok isterdim bunu modifiye edebilmek, kolay uygulanabilir öneri varsa neden olmasın:)(imge)

    YanıtlaSil

AKLINIZDA NE VAR HAYDİ BİZE DE SÖYLEYİN!

 
Related Posts with Thumbnails