7 Mart 2010 Pazar

NICHOLAS KIRKWOOD FOR RODARTE


Paris Prentemps alışveriş merkezi vitrininde, Alice'in bu ayakkabısı gerçekten dikkatimizi çekmişti. Bu tasarımın Nicholas Kirkwood tarafından yapıldığını öğrendiğimizde Kirkwood'a olan hayranlığımız iyice arttı.

Tasarımları adeta mimari bir yapıyı andıran Kirkwood'un, RODARTE 2010-2011 koleksiyonuna bakarsanız ne demek istediğimizi anlayacaksınız:)Bu cyberpunk havasındaki ayakkabılar hakkındaki yorumlarınızı bekliyoruz.

3 yorum:

  1. Mükemmel bence en sondaki daha bir mükemmel...

    YanıtlaSil
  2. bu kadar karmaşık yapıdaki ayakkabılarda nedense tek renk kullanımını hoşuma gidiyor,ben sondan ikinci olanı çok beğendim,sanat eseri gibi hepsi...

    YanıtlaSil
  3. Aslında kişisel olarak bende en sonuncusunu beğendim diyebilirim dilekcim.Ama sana da katılıyorum Rh+, öncelikle sanat eseri benzetmesine katılmamak elde değil. Karmaşık yapıdaki ayakkabıda tek renk konusuna gelince, ben hep imrenirim bukadar topuklu böyle bir ayakkabı giyebilsem diye ama ben de bu kadar topukda yürüyemeyen şanssız kadınlardanım,zaten sırık gibi oluyorum:)O yüzden direk sanat eseri gibi düşünüp giymeyi aklımdan gecirmeden en canlı renkte olanlara bakıyorum:)Giyip gezmek sözkonusu olduğunda dediğin doğru olabilir.(imge)

    YanıtlaSil

AKLINIZDA NE VAR HAYDİ BİZE DE SÖYLEYİN!

 
Related Posts with Thumbnails