24 Mart 2010 Çarşamba

TIGHTS LOOK LIKE OVER KNEE SOCKS

Diz üstü çoraplar son dönemlerde çok moda.Fakat sadece moda oldukları için değil,gerçekten bizce güzel göründükleri için çok sevdik.Birde son zamanlarda sıkca gördüğümüz "diz üstü çorap"görünümünde taytlar var.Lilly Allen çoktan birtane giymiş bile ve biz bu kıyafetini çok sevdik.Bende(imge) kendime lindex'den benzer bir çorap aldım.İlerleyen zamanlarda fotolarda mutlaka görürsünüz.
Siz bu çorapları sevdiniz mi?
Over Knee socks are very trendy these days.But not only because they are trendy,we like them because they also look stylish and nice. Also,we have some tights which looks like over knee socks.Lilly Allen has already got one and we like that look. And I(imge) got my own from Lindex today which you'r gonne see it soon.
What do you think about those socks?

3 yorum:

  1. bencede hos duruyolar :))

    YanıtlaSil
  2. çok hoş durmuş lilly allen da,ben çok beğendim;)ama ben giyebilir miyim?bilemiyorum,biraz cesaret belki..:))senin fotolarını sabırsızlıkla bekliyorum ama.

    YanıtlaSil
  3. enk,Rh+, hoş bulmanıza sevindim çünkü direk giymeyi düşünüyorum en kısa zamanda:)Aslında çorap öyle olduğu için çokda cesur sayılmaz sanki?Burada direk giyilir ama ben Ankara'da da giymeyi düşünoyurum.Bilemedim:)(imge)

    YanıtlaSil

AKLINIZDA NE VAR HAYDİ BİZE DE SÖYLEYİN!

 
Related Posts with Thumbnails